Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Vardagspuls-Mia besökte Köpenhamn med vönner för att gå på Beyoncés konsert Bild: Mia Rossling

Queen B gav mig superkrafter!

Publicerat: 2016-07-27   |  Vardagspuls

Så var Dagen B här - detta hade jag sett fram emot länge, en helg med vännerna i Köpenhamn och så Beyonce live! Vi möttes på en långlunch denna heta sommardag på klassiska Café Victor. Några hade flugit från Stockholm, ett par från sommarstället i Falsterbo och jag då från "Sundets pärla", Helsingborg - dessutom tajmade min kära syster å hennes kille in att landa från Mallis just i Köpenhamn samma EM så det blev extra härligt!

Efter en kort shoppingtur till danska Ilum blev det en quick fix på hotellet och sedan var vi redo för våra "Behive-tickets" vilket innebar att vi stod väääldigt nära scenkanten längst fram, lyxigt värre och det pirrade i hela magen när det var dags för showstart! Med Beyonce så VET man ju bara att det skulle bli speciellt men herre jösses vilken start, jag stod bara och gapade! Och i efterföljande två timmar hade jag dansat, sjungit, gråtit en skvätt å svettats en hel del!

Denna superkvinna har förutom ett unikt artisteri en inverkan på mig (och på så många andra) att det känns som att hon delar med sig av sina superkrafter på nåt sätt.. Och att hon orkar! Jag skämdes nästan lite av att ha ont i fötterna i mina skor efter hennes vilda dans, skyhöga dojor och kutande ut å in på scen i flera timmar!

Detta lever jag på länge. Och jag kände att jag fick nya superkrafter, ska börja planera lite inför augusti - det är verkligen dags att få in en bra träningsplan...

Kanske ska börja dansa?!