Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling har cirkusfirande hemma i mormors trädgård Bild: Mia Rossling

Rena cirkusen!

Publicerat: 2016-07-15   |  Mia Rossling

När vi ställer till med kalas i mormors trädgård, då blir det högljudda slag på stora trumman! I år var det fyraårskalas med tema cirkus. Förberedelserna var bland annat att skapa kostymer, baka, göra instrument, bygga dekor under tält men en manege (av lånade röda kundkorgar från Willys), leta musik, skriva ut program och hänga upp kulörta vimplar och ballonger...

Alla i familjen tog roller som Cirkusdirektör, Prima ballerina, Magiker, Strake Adolf, Jonglör och så huvudpersonen själv, en tiger. Gästerna, alla i olika åldrar anlände självklart utklädda i full cirkusutstyrsel och trots ösregn bjöd föreställningen på en ren cirkus av trolleri, lindans, djurkonster, jonglering och kast med gräddbullar!

Moster Lotta överraskade med att ha bjudit in stans bästa clown som fick både barn och vuxna att bokstavligen vika sig... Vi bjöd på massor av frukt, sommarpassionskaka och allt avslutades med en instrumentparad runt kvarteret och självklar final med fiskedamm.

Helt slut och överlycklig somnade tigern med smink å klanerna på och som vi alla med ett minne för livet- vi älskar kalas, tack alla inblandade! (Se fler bildbevis på Intstagram @miavardagspuls)

Firar ni något speciellt i sommar?!