Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Mia Rossling testar vardagspuls Bild: Vardagspuls

Mia testar tittarnas tips

Publicerat: 2015-09-09   |  Vardagspuls-Mia

Tandkräm mot blåbärsfläckar?

 

Vardagspuls är i full gång nu för sin tredje säsong – och jag har redan fått testa på hur många nya grejer som helst! Det har varit bokstavligen högt och lågt, från att kräla på marken i skogen som man gjorde på stenåldern, till att cykla downhill i Hammarbybacken.
 
Det bästa är att möta alla nya människor som brinner för vad de gör och så är det såklart kontakten med alla er tittare och läsare – utan er blir det inget Vardagspuls! Jag tror mycket på att fokusera på att skapa en tillvaro av gemenskap och att ta hand om oss själva och varandra på alla plan, just nu mer än någonsin när vi i vår välfärd behöver hålla ihop och vara starka för att kunna hjälpa andra medmänniskor i kris. Här på sidan hittar ni också flera möjligheter att hjälpa.
 
Skriv gärna till oss med tips på vad du tycker att jag ska testa – eller en personlighet som jag skulle kunna hänga på under en dag.
Jag ska snart få hänga med en känd discotrio som i höst har nypremiär på sin show, de är aldrig stilla kan jag lova! Och inte jag heller nuförtiden, ”jägarvila–utmaningen” är i full gång, häng på utmaningen här på vardagspuls.se, vettja!

 

MER:
Se allt som Mia testar –  här

Mia testar – propplösning

Mia testar – bränd kastrull

Mia testar – pressa vitlök

Mia testar – gummiskruvsknepet