Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Tre dagar bröllop i Toscana Bild: Mia Rossling

Tre dagar bröllop i Toscana

Publicerat: 2016-10-17   |  Mia Rossling

Oj, oj vart ska man börja - det är ju verkligen inte varje dag (eller år) som man blir bjuden till bröllop i dagarna tre, i Toscana.

Brudparet älskar Italien och bjöd in till denna kärlekstillställning för ca 1,5 år sedan... det var alltså en efterlängtad resa vi gav oss av på och vi skulle inte bli besvikna.

Vi landade i Florence och tog oss sedan direkt till en liten by, Panzano där vi skulle spendera första natten och besöka den kände slaktaren i byns köttrestaurang (jag var liiite nervös efter min lilla detox veckan innan men det gick så bra så). Det blev en "köttfest" utan dess like med ca 7 olika rätter, det ena mörare efter det andra - jag äter inte kött så ofta längre men var det någonstans men skulle göra det var det här!

Dagen efter tog vi en tur till en otroligt vacker vingård, riktigt spännande att se processen och kul att få smaka de olika sorters vinerna. Vidare upp genom den magiska naturens serpentinvägar kom vi så till själva slottet där bröllopsfest i dagarna tre skulle hållas, ovanför den lilla byn Galore in Chiani. Brudparet var helt ljuvliga när de sa ja till varandra under ett överraskande åskväder med tillhörande ösregn och sen dansade vi på slottet hela natten!

Dagen efter var det yoga med fri utsikt över Toscanas berg och dalar, en lång brunch och som om inte allt var nog avslutade vi denna magiska helg med ett besök i vackra Siena och en riktigt god lunch, äkta italian style i Florence.
Ett minne av kärlek och smakupplevleser, för livet – tack!