Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Eurovision Frans Vardagspuls-Mia Bild: Mia Rossling

Ute ur eurovision-bubblan

Publicerat: 2016-05-19   |  Vardagspuls-Mia

Så var man ute ur bubblan – å fy bubblan vad kul det har varit! Jag gästspelade alltså i årets Eurovison med uppdraget och äran att vara en del av Svenska Delegationen och bidraget ”If I Were Sorry”, framförd av allas vår Frans.
Förväntningarna var ganska höga, har jobbat med ”Mello” under många år och även tidigare varit med på Eurovison, men det här var tio gånger bättre än jag trott!

Först jobbade vi med förberedelser, dels av själva numret om skulle uppdateras för att passa den nya scenen (hur snygg var inte scenen?!) men samtidigt behålla enkelheten i inramningen från tidigare. Sedan var det planering av rep, aktiviteter, sammankommer, officiella besök och intervjuer, intervjuer, intervjuer – och en hel rad festligheter!
 
Jag återkommer nog en tid framöver (hoppas ni gillar det ; ) med tillbakablickar. Det jag vill dela är den unika helt obeskrivliga känslan av att vara en del av något stort där sammanhanget bygger på gemenskap och upplevelse. Att få vara på plats under direktsändning, i Globen och Green Room, mitt i nålsögat och ta del av en förstklassig scenshow (INKLUSIVE EN VÄRLDSARTIST SOM JUSTIN TIMBERLAKE!) - då stannar världen upp för ett tag. Då är man så mycket det bara är möjligt här och nu - inget annat är möjligt. Att dela detta med underbara människor med både självdistans och humor som hela vårt team innehöll - då är det banne mig Larger than life. Tror jag lever några extra veckor av detta! Hoppas att ni också gillade det.

Men nu när vi kommit ut ur Globen, vill vi gärna ha tillbaka sommaren, tack på förhand.