Vardagspuls Mia Rossling
Vardagspuls-Mia

Mia Rossling, Vardagspuls-Mia, är som du och jag. För hur får man egentligen till det där med hälsa och träning i vardagen?

Vi är alla supermamas Bild: Vardagspuls

Vi är alla supermamas

Publicerat: 2016-11-25   |  Mia Rossling

Hur sätter man guldkant på en måndag? Jo, man firar att man är en "supermama" (haha, auto-correct ville såklart att det skulle stå "Superman"!) - tillsammans med ett gäng andra supermamas (och jo faktiskt, en eller två supermen var där också) och äter gott, pratar öppet om det man känner inför det som känns mest just nu och framförallt, så hyllar man varandra.

Det kanske låter för bra för att vara sant, men igår på Årets Mama så var det precis så. Det var den här perfekta kombinationen av att få klä upp sig lite, mingla och sedan ha tid att umgås över riktigt vällagad god mat och sedan lyssna till olika historier av andra mammor som gjort skillnad.

Jag fick fick en fin pratstund med flera av gästerna och alla var verkligen överens om att boosten man får av andra kvinnors support faktiskt är mycket starkare än något annat (sorry, supermen, men ni är självklart också viktiga!). Så jag vill verkligen slå ett slag för att samla ihop några supermamas och boosta varandra, ha en egen liten galakväll!  Tillsammans blir vi ju så mycket starkare – och gladare : )

Håll gärna utkik här på Vardagspuls efter massa kul hälsotips som jag fick på vägen...