Se när Vardagspuls-Mia testar på livet som fotbollsspelare i Korpen. Från Vardagspuls den 4 november.

Här hittar du ditt lokala Korpen-lag

Det finns allt från fotboll till aerobics och yoga

Sugen på att testa något nytt? Eller varför inte ta upp din gamla ungdomsidrott igen i vuxen ålder? Här hittar du dina lokala idrottsföreningar inom Korpen.

Publicerad 2015-11-04 | Vardagspuls

För att hitta din lokala förening inom den sport du är intresserad av, använd den här smarta sökfunktionen på Korpens hemsida.

I Sverige finns det allt som allt 308 föreningar med anknytning till Korpens verksamhet. Korpenföreningar som ägnar sig åt just fotboll är i dagsläget 85 stycken och finns över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Men det finns många andra idrotter representerade, allt från aerobics till varpa och qui gong.

Vill du starta eget?

Hittar du inget lag som passar dig? Det är inte alls svårt att starta eget. Hör dig för bland kompisar och kollegor. När du lyckats samla ihop ett glatt gäng är det bara att utse en lagledare som kan ha ansvar för att anmäla ert lag till cuper och serier. Alla som spelar i Korpen måste vara medlemmar, men det räcker att lagledaren anmäler alla i laget med namn och personnummer. Här hittar du mer information om hur du startar ditt eget Korpen-lag.