Fredag 20/3

 

Skådespelaren och före detta gladiatorn Micke Spreitz berättar om sin tuffa uppväxt. Fredags-Farao utmanar gladiatorerna Delta och Amazon, som också finns i studion tillsammans med gladiatorn PansarThe Poodles spelar sin nya singel "The greatest". Stjärnkocken Björn Frantzén lagar lyxiga sallader. Programledare: Kristin Kaspersen.

Torsdag 19/3

 

Vardagspuls läkare Anders Hansen pratar om fördelarna med ADHD. Vi har träffat Malin Roca Ahlgren som skrivit boken “Coolt med ADHD” och hennes dotter Maja. 17-åriga Klara Gunnarsson övervann sin leukemi, nu startar hon ett projekt för att hjälpa unga cancerdrabbade att bestiga Kebnekaise. “The world is mine” sjunger Mahan Moine och vi hoppas på guld för Damkronorna i hockey-VM i Malmö. Några av spelarna kommer hit med Leif Boork. Och Ida Björnstad har hittat och avslöjar "nya Ida". Programledare: Kristin Kaspersen.

Onsdag 18/3

 

Komikern Mårten Andersson föreställning Under ytan handlar om att söka bekräftelse. Han kommer till Vardagspuls och pratar med programledaren Kristin Kaspersen. Två kommunalråd från Övertorneå har en utmaning till sina kollegor i landet. Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin berättar hur du kan begränsa barnens skärmtid. Let´s dance-aktuella artisten Nanne Grönwall hälsar på och gör sin paradrätt, en smaskig köttfärslimpa. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 17/3

 


Clara Lidström
, som driver bloggen "Underbara Clara", och internetforskaren Anna-Karin Nyberg ger råd om hur du kan minska barnens skärmtid. Dietisten Anna Ottosson tipsar om bra frukostar och gör egen granola tillsammans med dottern Agnes. Kocken Ulrika Brydling lagar grönkålswraps med blodapelsin- och valnötssallad. En dag berättade Jesper Molins pappa att han kände sig som kvinna och ville byta namn till Kamilla. De är båda i studion och pratar om sin resa med kvällens programledare Kristin Kaspersen.

Måndag 16/3

 

Jonas Björkman berättar om "Let's dance" och nya jobbet som tränare för tennisstjärnan Andy MurrayBianca Kronlöf gjorde succé med feministiska klipp på nätet. Nu är hon aktuell i filmen "Svenskjävel". Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm visar hur du kan träna med barnen. Ulrika Brydling lagar jordärtskockskojs med fläsklägg. Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-03-17 | peder@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8