Fredag 15/5

 


Hur reagerar du på kritik? I dag berättar prisade hjärnforskaren Alva Appelgren hur vi bäst ger och tar feedback. I köket håller Hollywoodfrun Maria Montazami och dottern Sara Montazami hov, och lagar miniburgare. På plats är också resebloggaren Rosita Lincoln som vill få oss att våga resa med barnen. Och så bjuder dansbandsdrottningen Elisa Lindström på ny musik. Programledare: Agneta Sjödin.

Onsdag 13/5

 


Hur skiljer man sig bästa sätt och vad är egentligen bäst för barnen? Vardagspuls psykoterapeut
Louise Hallin hjälper till och Martin Melin delar med sig av sina tankar och erfarenheter kring att gå skilda vägar. Taffan Ako Taha har utsetts till en av Sveriges mest inspirerande unga kvinnor för sitt feministiska arbete i Irak och sitt engagemang för de människor som flytt undan IS. Anton Ewald spelar nya singeln Du och jag och berättar om livet efter knarkdomen. Programledare: Kristin Kaspersen.

Tisdag 12/5

 


Hur hittar man kraft i livets motgångar? Det vet curling-legendaren Anette Norberg, som tog OS-guld när hon låg i skilsmässa och deltog i "Mästarnas mästare" när hon nyss avslutat sin cancerbehandling. Bokaktuella Sanna Lundell och Ann Söderlund berättar om att vara medberoende. Och så avlivar dietisten Annika Unt Widell några av de vanligaste matmyterna. Programledare: Kristin Kaspersen.

Måndag 11/5

 


Skådespelerskan Maria Lundqvist gästar studion. Hon är aktuell med en mycket personlig föreställning om sin egen pappa som regisseras av Marias pojkvän, skådespelaren Kristoffer Hellström. Och så får vi lära oss allt om trendiga träningsformen Ruffie av grundaren Musse Hasselvall, som visar övningar på plats. Dessutom bjuder artisten och Eurovision-jurymedlemmen Isa på nya låten "Drum and bass". Programledare: Kristin Kaspersen.

Publicerad 2015-05-04 | Senast ändrad 2015-05-11 | marten@vardagspuls.se

Tidigare veckor:

Vecka 22
Vecka 21

Vecka 20

Vecka 19

Vecka 18

Vecka 17

Vecka 16

Vecka 15

Vecka 14

Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8