Ernst Kirchsteiger berättar om sin kärlek till frun Ulla i Vardagspuls den 10 februari.

Ernst Kirchsteiger: ”Jag tror på evig kärlek”

Ernst Kirchsteiger gästade Vardagspuls studio och berättade för programledaren Kristin Kaspersen om sin syn på kärleken – som är väldigt optimistisk.

Publicerad 2016-02-10 | Vardagspuls

Ernst Kirchsteiger är för tillfället på jakt efter ett hus till nästa säsong av ”Sommar med Ernst” men hade tid att stanna till i Varagspuls studio för ett samtal om kärleken till både hus och sin livspartner, frun Ulla.

Huset han leta efter får gärna vara ett som från början kommit till av en annan anledning än att man skulle bo i det, till exempel en skola eller att kapell. Här kan du tipsa honom om du känner till det perfekta huset för ändmålet.

– Jag är ju en riktig storytelling-nörd, jag tycker sånt är jättespännande. Det händer ganska ofta när vi är ute på inspelningsplatser att det kommer någon dam och berättar att "här bodde jag när jag var liten" och berättar om någon gammal mormor. Är man inte helt okänslig går man ju igång på det, säger Ernst Kirchsteiger.

40 år lång relation

Han har levt länge ihop med sin fru Ulla, de har haft en relation i 40 år. Och han ser inte att det någonsin ska behöva vara på ett annat sätt.

– Jag tror på evig kärlek, jag tror faktiskt att människor kan leva ihop ett helt liv. Jag känner nästan att det är provocerande när jag säger det, man jag tror jättemycket på det.

Se hela klippet ovan.