blocketannons Bild: Skärmdump Blocket/Johnér

Blev dumpad – ger bort vigselring på Blocket

Det finns aldrig några bra tillfällen att bli dumpad. Men kanske hade signaturen ”Förkrossad” lite mer otur än vanligt när han dumpades av sin flickvän veckan innan han tänkt fria till henne.
-Bokade stans bästa bord och hade planerat allt in i minsta detalj. T.o.m. när vart och hur jag ska ner på knä för att kläcka frågan: vill du gifta dig med mig, skriver han i annonsen.

Publicerad 2015-09-23 | Vardagspuls

Med två kryssningsbiljetter, hotellrumsnätter och en diamantring på fickan blev mannen dumpad av flickvännen bara några dagar innan han planerat in den romantiska weekenden när han skulle fria.

Men för att inte bara kasta allt i sjön så la han upp en annons på köp-sälj-sajten blocket där han uppmanar folk att skicka in sina bästa motiveringar till varför just de ska få hela paketet.

”Inte den giriga jäveln”

Istället för att sälja allt väljer signaturen ”Förkrossad” nu alltså att skänka bort det till någon som han kallar spontan och som kanske inte har så mycket pengar. ”Jag är inte den giriga jäveln så hit me med er bästa motivering till varför just du ska få ringen så får jag sitta och utse en vinnare medan tröstätande fortsätter.”

Hur många som nappat på erbjudandet eller vem den lyckliga är som till slut får ringer äterstår att se.

Men kanske hittar ”Förkrossad” lite tröst i Louise Hallins tips om hur du går vidare om du blivit dumpad.

MER:

Så kommer du vidare efter ett brustet hjärta