Agneta Sjödin på sjukhuset Bild: Vardagspuls, Agneta Sjödin

Tittarna: "Krya på dig, Agneta!"

Hälsningarna strömmade in när olyckan blev känd

Det var under ett träningspass för välgörenhetscyklingen i USA som olyckan var framme. Och stödet för Vardagspuls programledare Agneta Sjödin är enormt. Hundratals hälsningar nådde redaktionen under tisdagen.

Publicerad 2015-04-22 | Vardagspuls

Programledaren Agneta Sjödin fastnade med cykelhjulen i ett spårvagnsspår och hamnade under en lastbil i Stockholm. Hon bröt höften, och skadan krävde operation. Under tisdagen strömmade hundratals hälsningar från tittarna och läsarna in, via både mejl, Facebook, Instagram och Twitter.

"Krya på dig! Förstår din besvikelse när du nu inte kan cykla i USA. Kämpa och styrkekram” skriver Marika Andersson.

Laila Bendiksson skriver "Här kommer lite styrka och kraft från mej. Krya på dej”

Eva Olsson hälsar "Tråkigt för dig i första hand, men även tråkigt för oss som väntat på din rapport från cykelturen, men det viktigaste är att du kryar på dig. Håller tummarna för att du ska komma igen och jag väntar på att du ska komma tillbaka till Vardagspuls samt din cykelträning! Kram”

"Tack från hjärtat"

Stödet från komikern Måns Möller och hela Coast 2 coast-teamet är också stort. Måns skriver på Instagram att han är ”helt knäckt” över det som drabbat Agneta Sjödin. Tillsammans skulle de ha cyklat för välgörenhet i USA, från Texas till Florida. Syftet är att samla in pengar till en nystartad stiftelse som arbetar med idrott för barn med särskilda behov.

Och de varma hälsningarna gör skillnad. Agneta Sjödin hälsade strax före operationen till ”alla fina och kärleksfulla människor”:

”Tack från hjärtat för allt stöd, all kärlek och all omtanke! Ni är fantastiska!”.