Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp

Gröna sköna maträtter

Recept från Arla Köket.

Sallader är himla lätta att variera med allt ifrån avocado till rödbetor.

Publicerad 2015-10-29 | Arla Köket

Grönsaksgratäng
Grönsaksgratäng
Servera till halloumi eller något annat lite saltare. Du kan också variera grönsakerna efter smak och säsong.

Gryta med rödbetor och gula ärter
Gryta med rödbetor och gula ärtor
En saftig vegetarisk gryta med rödbetor, fetaost och gula ärter.

Blomkålssoppa med höstkantareller
Blomkålssoppa
Toppa med citronskal som gör att soppan får en frisk smak.
Servera med kantareller som kryddar det ännu mer.

Morotssoppa med linser och dillfrön
Morotssoppa med linser och dillfrön
Soppan är riktigt krämig och god med smak från apelsin, morot och linser.

Risotto på rotselleri med rostade hasselnötter och ädelost
Risotto på rotselleri med rostade halsselnötter och ädelost
Rotselleri och nötterna gör denna rätten knaprig. Godast är också om riset får lite tuggmotstånd.

Sallad med betor, äpple och dill
Sallad med betor, äpple och dill
Tunna betor som kombineras med en syrlig dressing. En smakrik favorit.

Avokadosallad med linser
Avocadosallad med linser
En matig sallad som passar både till lunch och middag.