Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Kycklingsnittar Bild: Arla Köket

Kycklingsnittar med surkål

Självklara godingar med populär surkål. Servera i servetter.

Publicerad 2015-03-05 | Arla Köket

Ingredienser:

2 st grillade kycklingklubbor

1 dl crème fraiche

1 tsk sambal oelek

8 skivor surdegsbröd

1⁄2 dl majonnäs

salladsblad

2 dl surkål

Gör så här

  1. Rensa kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i små bitar och blanda det med crème fraiche och sambal oelek.
  2. Rosta brödskivorna. Bred majonnäs och lägg salladsblad på brödskivorna. Fördela kycklingröra och surkål på 4 bröd.
  3. Lägg ihop bröden och dela dem i halvor.

Läs mer:  Ännu fler recept på snittar hittar du på arla.se