Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Cottage cheese med smak av hummus Bild: Arla Köket

Maxa måltiden med trendig hummus

KESO® Cottage Cheese Grönt Hummus är här

Ät den som den är eller ha den som pålägg på mackan, tillbehör till salladen eller som grönsaksdipp. Nu är nya KESO® Cottage Cheese Grönt Hummus här.

Publicerad 2017-09-26 | Vardagspuls

KESO® Cottage Cheese Grönt, Hummus är en fettsnål proteinrikt och smakrik ingrediens som passar utmärkt till dagens alla måltider. Du kan äta den som pålägg på mackan, smaksättning till salladen och som grönsaksdipp till fredagsmyset. Eller varför inte bara som den är helt enkelt - eftersom den smakar så gott.

Perfekt för dig som tränar

Eftersom KESO® Cottage Cheese har ett högt proteininnehåll är det många som tycker att den funkar utmärkt att äta i samband med träning.

Sugen på fler nya smaker? Då ska du testa KESO® Cottage Cheese Grönt, Mexican Salsa med spännande, läckra smaker av röd chili, oregano och röda kidneybönor.

Psst! Visste du att KESO® Cottage Cheese är en grynig färskost som tillverkas av svensk mjölk och ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn? Osten blandas sedan med mjölk, grädde och lite salt för att få den där härligt krämiga smaken. Här hittar du massa smarriga recept som alla innehåller KESO® Cottage Cheese.

Laga mat med KESO® Cottage Cheese hummus

Avokadoröra med cottage cheese hummus

 

Receptet hittar du här

Pastasallad med cottage cheese hummus

Potatissallad med hummus

Receptet hittar du här