Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
 

Vardagspuls kock Ulrika Brydling bjuder på tre varianter på zucchini. Från Vardagspuls den 29 september.

Ulrika Brydlings curryzucchini

Zucchini är en superbra grönsak att grilla, ugnsbaka, steka, blanda i röror eller tärna och riva ner i en sallad.

Publicerad 2015-09-22 | Ulrika Brydling

Ingredienser:

1 zucchini

2 knipplökar

1 msk curry

1 msk senapsfrön

1/2 dl ättika 12 procent

1 dl socker

1 1/2 dl vatten


Tillbehör:

Alternativt grillad korv

Gör så här

  1. Rosta curry och senapsfrön i en kastrull någon minut.
  2. Häll på socker, ättika och vatten.
  3. Koka upp och låt svalna.
  4. Skiva zucchinin och strimla löken.
  5. Lägg i lagen och fyll på burkar.