Bild:

Midsommarträna med PT-Leila

Ta i lite extra när du dansar kring stången i år

Har du tänkt på att både Små grodorna och Jungfru skär innehåller rörelser som faktiskt kan bli riktigt bra träning? Ta i lite extra kring midsommarstången i år – och få ett träningspass på köpet, hälsa Leila Söderström.

Publicerad 2017-06-21 | Leila Söderholm
 


Vardagsmotion ligger mig varmt om hjärtat, jag försöker se och ta alla chanser till rörelse i mitt vardagsliv. Med några dagar kvar till midsommar så tränar jag på danserna med barnen, så att de får större utbyte av midsommardansen och jag får till bra rörelse.

Vi hoppar som grodor, åker karusell och skurar golv. De stora barnen tittar nog mest på mig just nu men den minsta tycker fortfarande att det är kul. Jag tycker att det är kul och rörelsen blir som en bra bonus.

Som traditionen bjuder så ska blommor och björkruskor samlas in för att klä stången. Mysigt och bra med rörelse, en perfekt start på midsommar.  Ta chansen till vardagsmotion på midsommarafton och gå iväg för att dansa. Det är en timmes bra motion och barnen blir garanterat glada. Hoppa ordentligt som en groda, böj på knäna när golvet ska skuras och sparka med benen när jungfrun ska åka karusell.

Ha en underbar midsommar! Ritsch ratsch på er!

Kram /Leila