Så håller de sig i form

Här är kändisarnas bästa träningsknep

Meditation, rullskridskor– eller att springa runt med barnen.
Det finns många olika sätt att hålla sig i form.
Vardagspuls har listat några av kändisarnas favoritmetoder.

Publicerad 2015-02-10 | Senast ändrad 2017-01-16 | Vardagspuls

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, 45, skådespelerska

– När jag är stressad är det bästa jag vet att träna och meditera. Jag mediterar minst 20 minuter per dag. Och så älskar jag yoga. Om yoga inte fanns skulle jag uppfinna det själv, säger Jennifer Aniston om sina träningsrutiner.

Kate Hudson

Kate Hudson, 35, skådespelerska

– Mitt träningsmantra är att ”svettas varje dag” – även om det bara blir 20 minuter. Men det betyder inte att man måste träna som en galning – att springa runt med barnen duger bra det också, säger hon. Då känner jag att jag i alla fall har gjort något.

Shakira

Shakira, 37, artist

– Jag försöker äta nyttigt och träna, men inte nödvändigtvis på gymmet eftersom det kan bli trist. Jag bestämde mig till exempel för att testa nya sporter; rullskridskor, basket, simning, tennis … Varje dag under en period testade jag något nytt och kom i form av bara farten.

Kristin Davies

Kristin Davies, 49, skådespelerska

– Jag är stolt över mina kurvor och kommer aldrig att bli den smalaste skådespelerskan – och det vill jag inte heller. För att hålla mig i form kör jag yoga, pilates och cardio beroende på humör. Men jag skulle aldrig ställa mig på ett löpband.

Cindy Crawford

Cindy Crawford, 48, modell

– När det gäller dieten så undviker jag skräpmat och lagar allt från grunden. Jag skulle lätt kunna vara vegetarian, men det skulle inte funka med familjen. Så jag försöker vara 80 procent hälsosam 80 procent av tiden. Ibland gör jag en detox, men jag skulle aldrig utsätta mig för någon av alla konstiga dieter.

Julia Roberts

Julia Roberts, 47, skådespelerska

– Jag tycker det är en förmån att ha en familj att laga mat och äta tillsammans med. Det är en slags stolthet jag har när det gäller familjen.
Vanlig mat, alltså, för Julias del. Och tillsammans med sin personliga tränare, har hon i många år kört yoga, löpning, simning och styrketräning. 
– Men träningen får inte ändra hela mitt liv – bara min rumpa.

Michelle Obama

Michelle Obama, 51, first lady

Det amerikanska presidentparet är kända för sin hälsosamma livsstil och tillsammans tränar de minst en timme per dag.  
– Vi kan till exempel gå från vikter via funktionell träning till stretch och inkludera moment som boxning och sparkar, berättar deras personliga tränare McClellan.

Källor: Self, Shape, Intothegloss, Elle, Today
Bild: TT