Vissa tar träningen till en helt annan nivå. Bild: Youtube

Hur gör de?

7 träningsövningar du inte trodde var möjliga

Har du svårt att ta dig ut i löpspåret? Kanske ändrar du dig när du ser hur de här människorna tränar. Eller vad sägs om att göra armhävningar med en arm – medan du löser en rubiks kub med den andra?

Publicerad 2015-04-28 | Vardagspuls

1. Pull up-dansen


Marisa Inda har blivit youtube-kändis med sina extrema träningsvideos. Inte konstigt, kolla bara hur dansande lätt – och snyggt – hon gör sina pull-ups.

2. Enhands-armhävningar med rubiks kub

Träning i all ära – men vissa människor bara måste överdriva. Här har vi en kille som tycker att det blivit för enkelt att bara göra armhävningar på en arm. Nästa nivå: han löser en rubiks kub med den lediga handen samtidigt.

3. 10-årig tjej slår soldat i armhävningar

Kaylyn Mintz, 10 år, tog sig an en kadett i en armhävningstävling – och vann. Resultatet: han gjorde 54 armhävningar, hon hela 84 stycken – på under en minut. Slå det om du kan!

4. Liggande, svävande barnvagnskörning

Vad ska man ens kalla de här övningarna? Ett träningspass för den här killen verkar gå ut på att jonglera med fysikens lagar. Favoriten: när han kör barnvagnen hängande i horisontellt läge.

5. "Världens svåraste armhävning"

Den kallas världens svåraste armhävning och det är helt säkert att prova själv, för antagligen kommer du inte att kunna lyfta dig en millimeter...

6. Springa upp för väggar

De här orden har sällan känts så motiverade att skriva: prova inte det här hemma! Särskilt inte att hänga från fötterna flera meter över marken på det där sättet.

7. Armhävningar på ett finger

Armhävningar med en arm? På tok för lätt! För ett riktigt tufft träningspass, prova göra armhävningar på ett finger – och på tid.