En hälsning från gänget precis när veckan dragit igång.

Hemma efter en fantastisk vecka i Portugal

Kristin Kaspersen: ”En vecka när man samlar energi och bygger upp sig själv”

18 förväntansfulla resevinnare och flera Vardagspuls-profiler drog ner till Portugal för att samla kraft, energi och inspiration under en veckas träningsresa. Kristin Kaspersen var en av de som var med på resan, och av hennes Instagrambilder att döma så hare de haft en fantastisk vecka.
– Den är en vecka när man samlar energi och bygger upp sig själv.

Publicerad 2015-10-08 | Senast ändrad 2017-01-18 | Vardagspuls

Förra säsongen fick deltagare i Vårruset motivera varför just de skulle vinna en träningsresa till Portugal. 18 förväntansfulla tjejer åkte förra veckan med Vardagspuls och Springtime på en vecka full av sol, bad och träning. Resan dokumenterades av Vardagspuls inspelningsteam och den här veckan får vi se i programmet hur de hade det nere i Portugal.

Med på resan följde flera av Vardagspuls experter och profiler, bland andra författaren och föreläsaren och Vardagspuls bloggare Hillevi Wahl som bloggade hela veckan.

Kristin höll i morgonträningen

Dessutom höll programledaren och träningsfantasten Kristin Kaspersen i morgonjoggingen. 
– Det är en vecka när man samlar massa energi och bygger upp sig själv. Dels med träningen men också av alla människor som för varje dag blir gladare och gladare, säger hon.

Under veckan har hon lagt upp massor av härliga bilder från resan på sitt Instagram-konto.

Kristin har varit på flera träningsresor tidigare och gemensamt för alla resor är just att hon alltid blir på så bra humör och mår så bra efteråt.
– Man är så himla glad när man åker hem. Det känns jätteskönt att åka iväg nu. 

Vad var det bästa med resan?

– Att få träna och göra saker man tycker om. Att i en vecka få göra det som man egentligen bara hinner göra när man är ledig – träna, sova, skratta.

MER:

Hillevi Wahl bloggade under veckan 

Anna Malvina Svennung bloggade under veckan

Tävlingen anordnades av Vardagspuls tillsammans med Arla och Springtime