Renr är ett sporttillskott med endast naturliga ingredienser Bild: Renr

RENR är ett nytt sporttillskott med endast naturliga ingredienser

Äntligen ett proteinpulver för vanliga träningsintresserade

Vid träning ökar kroppens behov av både protein och kolhydrater. Men vad ska man stoppa i sig som är både naturligt, gott och som hjälper dig att maxa din träning?

Publicerad 2018-04-18 | Senast ändrad 2018-05-02 | Vardagspuls

Vill du få ut det mesta av din träning på ett sätt som är naturligt och säkert? Har du funderat på att börja med något proteinpulver – samtidigt som du känner att de flesta produkter vänder sig till män som vill bygga stora muskler..? Då är RENR för dig!

RENR är ett nytt sporttillskott med hög kvalitet som är gjort enbart av naturliga ingredienser. Alltså varken konserveringsmedel, artificella smaker eller sötningsmedel. Vassleproteinet i RENR är helt naturligt och kommer från mjölk från Arla.

Även för konditionsträning

Proteinet som du får i dig innan, under och efter träningen hjälper dig på flera sätt. Det är kroppens byggstenar som både hjälper muskeltillväxten och återhämtningen – oavsett om det är styrketräning eller konditionsträning du sysslar med.

Förutom protein behöver kroppen påfyllning av kolhydrater i samband med träning för att få energi att orka. RENR innehåller flera naturliga kolhydratkällor som ärtstärkelse, torkat kokosvatten och fullkornshavre.

RENR är dessutom fullproppat med andra naturliga ingredienser som ger dig det där lilla extra och som hjälper dig att maxa din träning, som surkörsbär, ekologisk grönkål, blåbär och guarana.

Vi vill hjälpa dig att maxa din träning så just nu får du som Vardagspuls-läsare rabatt på ett köp av Renr! Skriv in vardagspuls15 i rabattkodsfältet för att få 15 procents rabatt. Erbjudandet gäller hela maj månad 2018.

Läs mer på Renr.se

Innan, under och efter träning

RENR-serien är indelad i tre delar för att göra det enklare att förstå och använda.

  • Prepare. Pulver med skogsbär- eller grönkålsmak som är utformade för att tas 1-2 timmar innan träning. Ger bra med energi inför tuffa träningspass, bland annat tack vare fiber från fullkornshavre. Grönkål innehåller C-vitamin som bidrar till normalt immunsförsvar, förbränning och motverkar trötthet.
  • Perform. Ett pulver som blandas med vatten till en sportdryck med citronsmak. Ska tas precis innan eller under träningspasset för att hjälpa dig prestera och få ut det mesta av din träning. Innehåller bland annat torkat kokosvatten, en naturlig magnesiumkälla som minskar trötthet och utmattning, och guarana som är en naturlig koffeinkälla.
  • Recover. Pulver som finns i smakerna blåbär och choklad. Tas direkt efter träning för att fylla på när kroppen är i behov av protein (från vassle) och kolhydrater (från ärtstärkelse).

Fördelarna med Renr

  • Högt proteininnehåll som hjälper till att bygga och bibehålla muskelsmassa.
  • Baserat på högkvalitativt vassleproteinisolat.
  • Inget tillsatt socker.
  • Endast naturliga ingredienser.