Tjejmilen arla tävling vardagspuls Bild: Tjejmilen

Spring Tjejmilen med Vardagspuls

Besök vårt tält och tävla om en träningsresa

Vardagspuls kommer att finnas på plats under Tjejmilen den 3 september. Kom förbi och hälsa, ladda upp och få en fin t-thirt.

Publicerad 2016-08-17 | Senast ändrad 2017-01-19 | Vardagspuls

Ska du springa Tjejmilen? Känner du dig lite otränad och behöver extra pepp? Eller vill du bara ha någon att springa med? Ta chansen att springa med Team Vardagspuls! Vi springer tillsammans i ett lite lugnare tempo – det viktigaste är att alla tar sig i mål.

Det kommer att finnas tre grupper att välja mellan beroende hur snabbt du vill ta dig runt banan: en gå-grupp, en lunka-grupp och en spring-grupp. Välj det tempo som passar dig bäst.

Besök Vardagspuls tält på Gärdet innan start för att bli en del av teamet. De 100 första får springa i vår fina, funktionella löpar-t-shirt med Vardagspuls-loggan på och får en goodiebag. Dessutom kan alla som besöker oss tävla om en fantastisk träningsresa. Tyvärr finns det ett begränsat antal t-shirts i varje storlek så vi kan inte garantera något utan det är först till kvarn som gäller.

OBS! Vi delar inte ut startplatser! För att vara en del av Team Vardagspuls måste du själv anmäla dig till loppet, hämta ut ditt startbevis och därefter besöka oss i tältet.

Gruppledare som stöttar

Till vår hjälp har vi Hillevi Wahl, hälsoinspiratör här på Vardagspuls.se, som gruppledare. Hon kommer att springa med i loppet och stötta när det känns tungt.

– Med oss får man springa lite hur som helst, det är okej. Man behöver inte ha platt mage och det perfekta löpsteget, bara man har ett stort hjärta. Det viktigaste är att man rör på sig och har kul tillsammans med tusentals andra tjejer och kvinnor, säger Hillevi Wahl.

 

Efter loppet samlas vi i tältet igen för återhämtning, eftersnack och något gott att äta och dricka.

Smygtesta appen

Besök också Vardagspuls monter vid registreringen i Danicahallen, Östermalms IP för att höra mer om tävlingen och för att smygtesta Utmaningen, den nya Vardagspuls-appen!

Har du inte anmält dig till årets Tjejmilen? Ingen fara, i skrivande stund finns fortfarande platser kvar. Läs mer och anmäl dig på Tjejmilens hemsida.

Psst! Ska du inte springa Tjejmilen men ge dig ut och vandra i skog och mark? Då vet vi vilken mat du ska äta. Här tipsar dietisten Jeanette Steijer om bra vandringsmat