Hillevi Wahl, Nordic Military Training Bild: Privat

Utmana barnen – vinn boot camp!

Tävla med vår hälsoinspiratör!

Tillsammans med Hillevi Wahl, också känd som vår hälsoinspiratör, tävlar vi ut presentkort som gör att du kan kicka igång höstens träning tillsammans med familjen!

Publicerad 2017-08-18 | agnes@vardagspuls.se

Har sommaren varit så där härligt lat och härlig? Är det inte dags att kicka igång direkt nu efter semestern? Gör det med en rolig utmaning tillsammans med barnen! Nu har du chansen att vinna 2 presentkort på NMT Rookie camp för vuxna och 2 NMT Kids Kalvruset-skola för barn. Vi tävlar ut två paket med ett vuxenkort och ett barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. 

Utmana ditt barn och vinn

Allt du behöver göra är att utmana ditt barn: Vem kan hitta på den roligaste familjeträningen? Ta en bild, berätta vad ni gör och skicka till: tavling@vardagspuls.se ELLER lägg upp bilden på Instagram och använd hashtaggen #tävlamedvardagspuls. 

Senast den 27 augusti behöver vi era svar. Vinnarna kontaktas via mejl.

Det här kan du vinna

NMT Rookie Camp är en 12 veckor lång boot camp anpassad för dig som är otränad och på ett effektivare och roligare sätt vill komma i form. En Rookie Camp innebär att du tränar två pass per vecka med start i början av september i Stockholm.

Nordic Military Training gör tester i början och slutet av campen för att du ska kunna följa din utveckling. Du får skriva på ett avtal där du sätter upp dina egna mål med träningen. En Rookie Camp är en resa som bjuder på mycket glädje, svett och gemenskap! Du kommer i bättre form och förbättrar din hälsa på vägen.

Det här vinner ditt barn

NMT Kids Kalvruset-skola: Som förberedelse för Kalvruset kör NMT Kids en terränglopps-skola för barn 7-12 år. På skolan kommer barnen under ledning av erfarna Nordic Military Training-instruktörer att få träna i terräng och hinder som liknar de som kommer under Kalvruset-loppet.

Terränglopps-skolan är garanterat inte fritt från bullar och godis. Säkerhet kommer i första hand när instruktörerna förflyttar barnen runt i Lill-Jansskogen. Terränglopps-skolan genomförs två lördagar på Östermalms IP kl 09.00–10.30, alltså parallellt med de vuxnas träning.

Läs mer om NMT Kids här!