PT-Leila Leila Söderholm vardagspuls utmaningen app Bild: Life by Leila

Testa Vardagspuls app Utmaningen – få nya Keso Supermini helt gratis

Nu kan du ta med dig PT-Leilas pepp i mobilen

Vardagspuls Utmaningen är en app för dig som vill komma igång med träningen och behöver lite extra pepp. Ladda ner gratis och få ett smakprov på nya Keso Cottage Cheese Supermini – helt gratis.

Publicerad 2017-02-27 | Vardagspuls

Kanske har du hängt med på någon av våra utmaningar med Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm tidigare? Nu kan du skräddarsy dina egna utmaningar med vår nya app – Vardagspuls Utmaningen.

I appen visar PT-Leila nio olika träningsövningar du kan göra hemma. Sedan peppas och påminns du varje dag om att fortsätta tills utmaningen tar slut. Målet är att orka göra fler och fler under utmaningens gång.

Träna hela kroppen hemma

Utmaningens övningar är noga utvalda för att du ska träna igenom hela kroppen utan dyra redskap och annan utrustning. Tävla mot dig själv – eller varför inte en vän, familjemedlem eller kollega! 

Det bästa av allt? Appen är helt gratis och finns både till Iphone och Android. Lycka till!

Få en Keso Supermini – helt gratis

Letar du efter en produkt som innehåller massor av protein men nästan inget fett? Då är Keso Cottage Cheese Supermini något för dig. Ladda ner Vardagspuls Utmaningen, gör tre övningar och få gratis Keso!

Den nya Keso-varianten är ännu mer fettsnål än den vanliga Keso Cottage Cheese Mini och innehåller endast 0,2 procent fett. Trots det är den lika krämig och god som en vanlig Keso Cottage Cheese. Perfekt för dig som vill dra ner på ditt fettintag men samtidigt vill ha ett mättande mellanmål eller, som här, ett tillskott efter träning.

Obs! Antalet kuponger är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Det finns därför en risk att du påbörjar utmaningen men att alla kuponger hunnit ta slut innan du avslutat den.