Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm Bild: Life by Leila

Vardagspuls expert Leila Söderholm nominerad till Årets inspiratör

"Jag vill inspirera till att ta hand om sin hälsa!"

Vi är superstolta över vår PT-Leila som för andra året i rad är nominerad till Hälsopriset 2017 i kategorin ”Årets inspiratör”.
– Jag är otroligt rörd och det känns jättehäftigt, säger Leila Söderholm.

Publicerad 2017-01-18 | Vardagspuls

På Vardagspuls strävar vi efter att inspirera er till ett härligare liv och till vår hjälp har vi bland annat fantastiska Leila Söderholm. Nu har hon blivit nominerad till ”Årets inspiratör” av 2,6 miljonerklubben. Priset instiftades för att uppmärksamma goda insatser för folkhälsan. I juryn som väljer ut de nominerade sitter bland andra Carl Jan Granqvist, Tony Irving och Alexandra Charles. På prisets hemsida kan man gå in och rösta på sin favorit till ”Årets inspiratör”.

–  Jag blev nominerad förra året och jag blev lika förvånad då som jag blev nu. Det känns jätteroligt och häftigt, berättar Leila Söderholm.  

Sluta vänta på motivationen – träna ändå!

Vad är det du vill inspirera till?

– Att ta hand om sin hälsa. Att försöka göra det lilla i vardagen som gör stor skillnad. Jag vill också göra det med mycket humor. Vi brottas alla med samma hinder, det blir lättare att komma över dem om man skrattar.

Vilka inspireras du av?

– Jag inspireras av forskaren Mai-Lis Hellénius. Jag tycker det är så häftigt att man verkligen kan bevisa saker med forskning. Jag inspireras också av människor som gör en förändring. Som förstår sitt ansvar för den egna hälsan och tar det!

PT-Leila: "Så tränar du din ländrygg"

Vad skulle det betyda om du vann?

– Det skulle verkligen vara ett kvitto på att man gör någonting rätt. Att jag når fram till människor på djupet. Det är mitt mål, att komma förbi det ytliga. Men nomineringen känns också stort, även den är ju ett kvitto på att det fungerar. Röstningen till Hälsopriset 2017 avslutas i dag måndag, så gå in och rösta på vår favorit Leila Söderholm!