vardagspuls tjejmilen jonna lisa beskow Bild: Vardagspuls

Succé för Vardagspuls på årets Tjejmilen

Se alla bilder från den stora löparfesten

I år var Vardagspuls en del av den stora löparfesten Tjejmilen. Och det var full fart hela dagen. Loppet lockade sammanlagt 28 000 deltagare – och många av dem ville hälsa på oss.

Publicerad 2016-09-05 | Senast ändrad 2017-01-19 | Vardagspuls

Intresset var stort när Vardagspuls besökte årets upplaga av Tjejmilen lördagen den 3 september. Besökarna flockades kring tältet vi ställt upp på Gärdet i Stockholm. Efter bara någon timme hade alla 100 Vardagspuls-tröjor hittat sina ägare.

Loppet hann avslutas lagom till att hilmen öppnade sig och regnet öste ner. Efteråt var det samling i tältet igen med mingel och påfyllning av Keso och frukt. Alla som visade upp sin Vardagspuls-tröja fick också med sig en fin goodie bag hem. Dessutom fick besökarna chansen att prova Vardagspuls nya app Utmaningen, som nu finns att ladda ner i App Store.

Löparna som sprang med Vardagspuls fick välja mellan tre grupper: en spring-grupp ledd av Marathon-Mia, en lite långsammare lunka-grupp som leddes av vår hälsoinspiratör Hillevi Wahl och en gå-grupp med Lisa Beskow i spetsen.

 

Efterlängtad återförening

Tjejmilen blev också den stora återföreningen för deltagarna i Vardagspuls stora träningsresa till Portugal förra året. Gruppledaren Lisa Beskow och de andra deltagarna har hållit kontakten under det år som gått sedan resan, men har inte träffats förrän nu.

– Det var en märklig och nervös känsla att ses efter så lång tid, men när vi sågs var det precis som om det var i går vi sa hejdå på Arlanda. Det sa bara svisch och så var vi tillbaka i Portugal. Det blev tre dygn av lättsamhet, skratt, närvaro och djupa samtal. Och jag åkte hem med värme i själen, ny energi, nya mål i livet och ännu närmre vänner, berättar Lisa Beskow.

Hur gick loppet för er?

– Milen gick fantastiskt bra! Jag gick runt med tre av Portugal-tjejerna, som kämpade ända in i mål. Det var ett otroligt roligt lopp att gå eftersom man hann prata med andra tjejer, heja, berömma och njuta av Stockholms vyer. Jag blev otroligt imponerad av alla kvinnor som deltog trots att man kanske aldrig ens har promenerat en mil innan. Vilka människor!

Hur firade ni efter målgången?

– Vi firade med en flaska bubbel i målgången. Jag menar en mil – wow! Och sedan blev det middag på en trevlig restaurang och en lång kväll med massor av skratt.

Håll utkik efter Vardagspuls video från den stora löparfesten! Du hittar massor av bilder och klipp från årets Tjejmilen på Vardagspuls Instagram-konto.