petter arena run Bild: Johnér, Arena run

Ny chans: Vinn startplatser till Arena run

Anmälningarna har stängts, men nu har du chansen att vinna de sista startplatserna till springtävlingen Arena run på Friends Arena i Solna den 20 februari 2016. Svara på frågan nedan och en startplats för ett lag på fyra personer kan bli din!

Publicerad 2016-02-08 | Vardagspuls

Spektakulär hinderbana och utmanande löpning i Friends Arena. Låter det här lockande? Vardagspuls har tidigare tvälat ut totalt 16 platser till tävlingen – fyra personer i fyra olika lag.

Grattis till vinnarna i förra omgången av tävlingen: Johanna Andersen, Carina Acimovic, Jerry Stake och Mathilda Blumenthal.

Sista chansen

Nu är det för sent att anmäla sig – men vi kan ge dig chansen att vinna en startplats för dig och ditt lag ändå. Så ta tag i dina kompisar och se till att de också tävlar!

Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och skriva med en motivering till varför just du ska vinna. Skicka in ditt svar och motivering till tavling@vardagspuls.se så snabbt du bara kan!

Fråga: Den träningsfrälste rapparen Petter är en av ambassadörerna för Arena Run på Friends arena den 20 februari. Men vilka tre utöver Petter är ambassadörer för tävlingen?

Om Arena run

Tävlingsarrangören kallar själv arrangemanget för Nordens första obstacle run i arenamiljö. Deltagarna tävlar i en fem kilometer lång hinderbana som skapats av bland annat artisten och entreprenören Petter. Vinnarna av kvällens finaler får dela på 50 000 kronor i prispengar. Det är gratis inträde för publiken som kan följa tävlingen live och via jumbotronen tillsammans med kommentator-duon Annamia Fast och Micke Dahl. För framtidens hinderlöpare finns även ett mini-Arena Run från 4 år.

Mer info hittar du på Arena runs hemsida.

Tävlingen arrangeras av Vardagspuls i samarbete med Arena run.
Vinnaren utses av Vardagspuls redaktion. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.