Vardagspuls facebook redaktionen Bild: Vardagspuls

Nu är Vardagspuls störst på Facebook!

Till alla våra 20 000 följare – tack för stödet!

Vardagspuls har i veckan fått sin tjugotusende Facebook-följare. Det gör oss till Sveriges största redaktionella hälsosajt på Facebook.

Publicerad 2015-11-11 | Vardagspuls

Den 16 februari drog vi igång vår Facebook-sida. Knappt nio månader och fler än 20 000 följare senare är vi Sveriges största redaktionella hälsosajt på Facebook.

Kajsa Ericson, ansvarig utgivare för vardagspuls.se, ser framgångarna som ett gott betyg.

– Det känns givetvis fantastiskt kul att så många vill ta del av det vi gör. Med Vardagspuls vill vi hjälpa tittarna och besökarna att leva lite hälsosammare utan att det ska kännas jobbigt och komplicerat. Jag tror att det kan vara anledningen till att det vi gör gillas av så många, säger Kajsa Ericson.

Därför vill vi passa på att säga: tack för stödet till alla er som följer oss, tycker till och kommenterar! Vi kommer att fortsätta ge er det senaste, bästa och mest användbara inom hälsa, träning, och mat.

Se vårat första inlägg på Facebook här nedan, en rundtur bakom kulisserna på redaktionen som postades samma dag som det första programmet sändes i TV4.

Följ Vardagspuls på facebook här.

I kväll kl. 17.55 är det äntligen premiär! Vad vill du se i programmet?

Posted by Vardagspuls on den 16 februari 2015

Vad tycker du?

Vi vill alltid bli bättre. Finns det något som du vill läsa mer om eller som vi borde göra annorlunda, antingen på Facebook eller här på vardagspuls.se? Tveka inte att höra av dig till webb@vardagspuls.se för att säga din mening!

Facebook