Presenteras i samarbete med Svenska Fotbollförbundet

Grattis alla vinnare i Fotbollsgalan-tävlingen

Hela 220 personer vinner två biljetter var till galan

Vi lovade att 60 vinnare skulle få två biljetter var till Fotbollsgalan – men på grund av det stora intresset vinner hela 220 personer biljetter. Grattis från Vardagspuls och Fotbollförbundet!

Publicerad 2015-11-02 | Vardagspuls

Nu har hela 220 vinnare utsetts i Vardagspuls och Fotbollförbundets tävling om biljetter till årets Fotbollsgala. Varje vinnare får får två biljetter till galan som går av stapeln den 9 november i Ericsson Globe – sammanlagt 440 biljetter!

Rätt svar på tävlingsfrågan Hur många gånger har Zlatan Ibrahimovic vunnit Guldbollen? var: nio gånger.

De som skickat in rätt svar tillsammans med de bästa motiveringarna till varför just de skulle vinna kontaktas för ytterligare information. Om du inte hört något senast i morgon fredag är du tyvärr inte en av dem som vunnit.

Vinnande motiveringar

Här följer några av de vinnande motiveringar som skickats in.

Från Philip: "Jag brukar aldrig tävla på något sånt här, men jag tänkte att detta vore en perfekt 50 års-present till min mamma. Hon älskar fotboll och show så det här kan ju inte bli bättre! Vi vore otroligt tacksamma om ni kunde skicka mig och min mamma till fotbollsgalan så vi får se våra idoler och uppleva allting tillsammans! All kärlek till er!

PS. Sanningen är att jag inte kommit på någon present och jag har panik.... Snälla hjälp #fattigstudent DS."

Från Carl Kaatman, 9 år: "Jag vill vinna biljetterna för att jag älskar fotboll och jag vill se Zlatan. Han är min fotbollsidol. Då kan jag berätta för kompisarna i mitt lag att jag träffat honom."

Johan Berchtold, 14 år: "Jag satsar på att bli nya Zlatan, så jag skulle vilja få se hur fotbollsgalan går till :)"

Tack för alla fina motiveringar och grattis till alla vinnare!

Vill du veta mer?

Läs mer om Fotbollsgalan på Svenska Fotbollförbundets hemsida.