Fettskola, utbrändhet och gästspel av Agneta Sjödin

Det här händer i nästa veckas Vardagspuls

Missa inte Vardagspuls 22-25 februari! Se oss live 13:00 i Expressen TV eller när som helst i efterhand på expressen.se eller vardagspuls.se.

Publicerad 2016-01-29 | Senast ändrad 2016-02-18 | Vardagspuls

Måndag

Yoga för bättre sömn! Ullis Carlsson kunde inte sova på 20 år men yogan räddade hennes liv och sömn. Vi visar yogaövningarna som hjälper dig att sova bättre.

Dagens gäster är entrepenören och musikproducenten Andreas Carlsson och motivationsföreläsaren Olof Röhlander som chattar med tittarna och pratar om hur man hittar och övar upp sin motivation. 

I köket lagar Ulrika Bryling vegetarisk gulasch som passar perfekt till skidspåret.

Tisdag

Fettskola med dietisten – hur ska du tyda fettinnehållet? Vilka fetter är bra, och vilka fetter är farliga?

Dagens gäst är äventyraren Aron Andersson som pratar om att se möjligheter och inte hinder. Själv besteg han Kilimanjaro i rullstol – tillsammans med bland annat Molly Sandén och Danny Saucedo.

Och så blir det sista-minuten-tips inför Vasaloppet med före detta förbundskaptenen för svenska längdskidlandslaget Christer Skog.

Onsdag

Så märker du att du är på väg att bli utbränd och så gör du om du drabbas. Psykoterapeut Louise Hallin reder ut.

I köket gästspelar Agneta Sjödin som paradrättskock och lagar sin favoriträtt avokado- och broccolisoppa

Torsdag

Författaren Mats Standberg gästar studion och talar om prestationsångest och om hur skräck kan vara en tröst och en ventil när livet känns tungt och jobbigt.

Vardagspuls sidekick Mia Rossling går bakom kulisserna på Melodifestivalen och huskocken Christian Hellberg lagar massor av smarriga pizzor inför helgens mellomys.

Dessutom blir det stor chokladskola i studion!