Bachelor-Pär: ”Att inte ha fysisk kontakt gick åt pipan”

Dejtar 24 kvinnor i tv

Han har 24 kvinnor att välja mellan i jakten på den stora kärleken. Höstens bachelor Pär Nilsson är ödmjuk inför premiären i Sjuans nya storsatsning i höst.
– Det känns pirrigt och konstigt. Jag har extremt svårt att se mig själv i bild.

Publicerad 2015-10-02 | Vardagspuls

33-årige Pär Nilsson kommer nog hinna krossa ett och annat hjärta under hösten i Sjuans stora satsning Bachelor. Men det har inte bara varit en dans på rosor för bachelorn själv.
– Det svåraste var att hålla alla nöjda. Det är skittufft med rosceremonierna och vara orsaken till att någon blir ledsen. Det är svårt att få tid med alla och att se till att man gör rätt för sig så att säga.

Inför premiäravsnittet nästa vecka är han nervös.
– Jag känner mig pirrig. Det känns konstigt. Jag har extremt svårt att se mig själv i bild.

Någonting som inte gick helt enligt planeringen var den fysiska kontaken med tjejerna. 
– Jag har en lite för lätt tendens att glömma bort kameror så jag kunde slopa löftet om att inte ha fysisk kontakt snabbt. Det gick åt pipan...

Haft svårt att släppa in hela vägen

Men när det kommer till kritan handlar det om att faktiskt hitta de rätta. Och det fanns några egenskaper som han letade lite extra efter hos tjejerna.
– En kvalitet som är extremt viktig för mig är att man har humor. Att man har roligt tillsmmans, att tid och rum kanske slutar att existera lite grann, säger han och berättar hur viktigt han tycker det är att man bildar ett gemensamt liv.
– Man måste vara ett team. Det är viktigt att man delar ett liv. Att man hittar på saker tillsammans. Tidigare har jag inte haft så lätt att släppa in någon hela vägen.