Duon i Sthlm Panda gästade Vardagspuls 27 oktober.

Sthlm Panda testar vårt civilkurage genom smygfilmningar

Med 20 miljoner visningar på Youtube har duon STHLM Panda gjort succé på nätet med sina smygfilmningar som tester svenskarnas civilkurage. Hur snälla är vi egentligen när vi tror att ingen ser? Kameran avslöjar mer än man tror.
– Vi gör sociala experiment, och sen skojar vi även med folk och sätter dem i konstiga situationer.

Publicerad 2015-10-27 | Vardagspuls

Konrad Ydhage och Olle Öberg är Youtube-killarna som varje vecka lägger upp ett nytt klipp där de har gjort något socialt experiment någonstans i Stockholm.

I ett av deras uppmärksmmade klipp försöker Konrad låna en telefon av förbipasserande i Stockholms tunnelbana. Först klär han sig i slips och skjorta, och får utan problem låna telefon gång på gång. Men när han byter om till lite mer sjaviga kläder, en regnrock och huvtröja, så är det ingen som vill låna honom sin mobil. Se klipp ovan.

Fler populära uppladdningar på STHLM Pandas Youtube-kanal

 

 

Konrad Ydhage

Ålder: 23 
Hemstad: Stockholm.
Kul fakta: Konrad anser sig själv vara osocial, är morbror till någon som är äldre än sig själv. Nynnar alltid på en låt när vi spelar in.
Favoritgodis: Surt.

Olle Öberg

Ålder: 25 
Hemstad: Uddevalla
Kul fakta: Olle äger en pitbull som heter Pelle. Olles rekord på Yatzy är 360 poäng. Nyligen befann han sig i Kazakstan och spelade in en film.