Ny säsong av Vardagspuls – på Expressen TV

Live mån-tors kl 13.00 – och on demand när du vill

Vardagspuls kommer tillbaka med en ny säsong med Kristin Kaspersen som programledare. De nya avsnitten av programmet sänds och publiceras på Expressens alla digitala plattformar.
Och självklart kommer du även fortsättningsvis kunna hitta allt – hela programmet live och on demand liksom alla klipp – här på vardagspuls.se

Publicerad 2016-01-14 | Vardagspuls

– Jag är så glad att få jobba vidare med Vardagspuls. Att få jobba med det jag brinner för som kost, hälsa och träning, är fantastiskt kul. Jag vill vara med och inspirera tittare att må bättre. Dessutom är vi ett grymt team som jag älskar att jobba med, säger Kristin Kaspersen.

 

Tidigare två säsonger har programmet sänts i TV4 men med start den 1 februari övergår sändningarna till Expressen TV.
Hos Expressen blir Vardagspuls ett nytt inslag på digitala plattformar som Expressen.se, Hälsoliv.se, Mittkök.se och Expressens Apple TV-app. Programmet kommer att direktsändas på Expressen TV måndag-torsdag från kl 13.00, och där kommer du även i efterhand att kunna titta på ett urval av de bästa klippen.

– Vardagspuls blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande, säger Bella Levy, chef på Expressen TV.

Fortsätter som vanligt på vardagspuls.se

Du som brukar titta på Vardagspuls kommer att känna igen dig från tidigare säsonger. Vi vet att många av våra tittare har gillat det vi gör. Skillnaden är att vi nu gör det i en delvis ny miljö. För liksom tidigare kommer Vardagspuls också att livesändas på vardagspuls.se där du kan titta på alla klipp liksom läsa om det mesta av det bästa inom kost, träning och hälsa. Vardagspuls finns också på de sociala plattformarna – facebook, twitter och instagram.

– Tittandet digitalt vet vi kommer blir större och utvecklas hela tiden när tittaren ändrar sina vanor i takt med att tekniken utvecklas. Jag är själv intresserad och jobbar med att se på hur vi kan använda det digitala på bästa sätt och följer utvecklingen, så det här är superspännande, säger Kristin Kaspersen.

Vardagspuls produceras av produktionsbolaget Brand New Content i samarbete med Arla Foods.
– Vår ambition är att lyfta folkhälsa ur ett brett perspektiv, säger Catarina Molin Österlund, vd för Vardagspuls som är en del av Arla Foods.