I samarbete med Motivationsdagen motivationsdagen
motivationsdagen Bild: motivationsdagen

Ta med kollegorna på årets bästa arbetsdag

1000 kr rabatt per plats för Vardagspuls alla läsare

Lyssna på några av Sveriges vassaste föreläsare och tanka energi, kunskap och inspiration. Motivationsdagen, i samarbete med Vardagspuls, kommer till Stockholm, Göteborg och Malmö – och passar perfekt som säsongsavslutning med jobbet.
Boka din biljett före den 1 december så får du som Vardagspuls-besökare dessutom 1000 kronors rabatt.

Publicerad 2016-11-17 | Vardagspuls

De flesta av oss ger väldigt mycket i vår arbetsvardag. Vi levererar produkter, service, vård, omsorg, kompetens – och massor med kraft och energi. Därför är det viktigt att ibland också få luta sig tillbaka och ladda om batterierna.

På Motivationsdagen vill vi att du ska ta emot, fyllas på och berikas med tänkvärda, kloka och roliga föreläsningar av våra mest inspirerande föreläsare. Och både Leila Söderholm och Gunnar Söderström känner du nog igen från Vardagspuls.

Lyssna på när Pia Sundhage engagerat berättar om vad hon lärt sig om gruppdynamik, ledarskap, motivation och att vara bäst när det gäller.
Ta del av Maria Lundqvist fantastiska scennärvaro när hon skapar magisk stämning i lokalen och kastar oss mellan gråtglansiga ögon och förlösande gapskratt.
Hör Tony Irving berätta om allt från fåfänga och fettsugning till världsmästerskap och stjärnglans - ocensurerat och personligt.
Var med och se Leila Söderholm live, och lyssna på hennes fängslande blandning av livshistoria och smarta tips på hur vi kan välja hälsa i vardagen.
Låt Gunnar Söderström inspirera er med nya sätt att tänka på arbetsglädje, medarbetarskap och inre motivation. Vardagen kommer bli lite mindre grå, och livet lite mera gyllene.
Fascineras av Ari Riabacke, filosofie dr. i risk- och beslutsanalys, när han applicerar sina kunskaper på livet i stort och hjälper oss att tänka kring våra allra viktigaste val.
Följ med på Tilde de Paulas personliga och generösa berättelse om flyktingskap, kärlek, desperation och längtan efter samhörighet.
Få en skrattfylld, tänkvärd och motiverande stund med Kristian Luuk när han berättar om sin väg från Handels till På spåret och hur man kan våga släppa sargen och hitta sin grej.

Vardagspuls-rabatt – gör så här för att köpa din biljett

Du som Vardagspulsläsare kan köpa platser till dig och dina kollegor till bättrer pris – 1000 kr i rabatt när du/ ni anger koden Vardagspuls. Ordinarie pris per biljett är 2490 kronor + moms.

Du kan enkelt anmäla dig på www.motivationsdagen.se där det också finns en massa mer information om eventet. Rabatten gäller för anmälningar som görs under perioden 18 november – 1 december.

Hoppas vi ses!