Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Anna och Hristos Bookcamp
Annas Book-camp

 

Häng med när Anna Book tränar för tjejmilen Se alla inlägg i bloggen
Anna tränar streetsmart Bild: Anna Book

Annas Book-tips 15 maj

Publicerat: 2015-05-15   |  Anna Book

Hej alla glada vardagspulsare!
Som ni vet är Let's dance i full gång, och jag övar stenhårt på dansen varje dag. Denna veckan kör vi en het samba! 

I veckans Booktips tipsar jag om att man bör vara lite "street smart". Man går inte glömma bort att lite är bättre än inget! Alltid kan man göra något för att förbättra hälsan i vardagsstresen. Man får ta till alla små trix man kan. Det finns alltid tid för träning, även i de minsta former.

 


Här är mina tips på hur du kan vara lite mer street smart i vardagen!

- Parkera bilen några gator längre bort från dit du ska, på så sätt får du dig en härlig extra promenad!

- Gå av bussen någon hållplats tidigare, samma här, den lilla extra promenaden är viktig!

- Ta trappan istället för hissen/rulltrappan, även här får du den lilla extra motionen. Och trappan är riktigt bra för rumpan har jag hört ;)

- Bär matkassarna hem, bra träning för armar och hela kroppen!

- Ta cykeln till jobbet.

Ni fattar, det finns SÅ många sätt att träna på. Och oändliga alternativ till vardagsträning, om du tänker efter har du nog minst lika många tips själv på hur man klämmer in träning i vardagen. Glöm nu inte rösta på mig i Let's Dance kompisar!

Det vore så roligt att få vara med hela vägen ut!
Puss & Kram!
Anna