Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Anna och Hristos Bookcamp
Annas Book-camp

 

Häng med när Anna Book tränar för tjejmilen Se alla inlägg i bloggen

Book-camp den 4 mars

Publicerat: 2015-03-04   |  Anna Book

Hej alla vardagspulsare!

I måndags var jag och Hristos gäster hos trevliga Kristin Kaspersen i studion.

Vi fick superhärlig respons från er tittare efteråt vilket gjorde mig såååå glad.

Jag har alltså blivit utmanad av min svärson Hristos att springa tjejmilen den femte september, varannan dag känns det jätteroligt och varannan dag vill jag bara lägga mig ner och gråta.

Jag har lärt mig att ärlighet varar längst och JAG ÄR INTE I BRA FORM.

Dessutom hatar jag att springa. Jag känner mig som en elefant när jag springer. Jag vet inte var jag ska göra av mina armar och jag glömmer bort att andas.

Det är tur att jag har stöd av Hristos. Ingen kan peppa mig som han gör, och är det någonting jag märkt så är det att inställningen spelar stor roll när man ska komma igång.

Hristos har själv gjort en makalös resa. För ett och ett halvt år sedan vägde han nästan 160 kilo och orkade knappt röra på sig. Nu väger han strax under 80, är i toppform och har utbildat sig till PT.

Just nu tränar Hristos och jag i gymmet. Han säger att jag måste stärka upp mina vrister och vader innan jag ger mig ut i löparspåret. Jag står mycket på crosstrainern vilket gör att jag även bättrar på min kondition.

Jag ska dela med mig av min resa här och jag hoppas att jag i min tur kan inspirera en och annan av er därute i landet som också är sugen på att komma igång. Det är inte alla som har turen att ha en PT till svärson, men tillsammans kan vi stötta och peppa varandra.

Mycket kärlek

Anna Book