Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Stockholm Park Running Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 21: Stockholm Park Running

Publicerat: 2015-04-25   |  Hillevi Wahl

Det tjugoförsta loppet blev Stockholm Park Running i Rålambshovsparken. Jag älskar när det är krypavstånd till loppen. Nu fick jag med mig hela familjen till parken. Himla bra, alltid kommer de att röra sig på något sätt, tänkte jag.
Stockholm Park Running är en serie jogg- och löplopp för en god sak. All vinst går till Stockholms stadsmission.
Loppserien handlar också om att vi alla ska kunna känna oss trygga och säkra under en löprunda i parken. Arrangörerna har ett starkt ekotänk vill hålla nere användningen av engångsartiklar som nummerlappar, vattenflaskor, muggar och så vidare. De uppmanar deltagare att använda kollektiva transportmedel om man inte cyklar eller joggar till arrangemanget.

Stockholm park running

Ett hundratal hade anmält sig till loppet i Rålambshovsparken. Starten och mål och inlämning och första hjälpen var på ungefär samma ställe vid friluftsteatern och stämningen var närmast familjär. Mina barn var djupt imponerade av att man fick ett ”startkort” som man skulle blippa vid start och mål. Följaktligen kunde man också blippa sin start lite när som helst efter klockan 18. Jag tror jag var först! Blipp! Och sedan kutade vi iväg, jag och Movitz. Men han fick håll rätt snabbt, så vi powergick mest första varvet. På slutet fick vi dessutom sällskap av de andra barnen. Sedan ville Movitz spela boll i stället.
”För mamma, du vill väl springa lite också?”
Himla gulligt. Ja, det ville jag. Och det var en så vacker kväll i parken och alla var så glada och avstressade. Ett stort gäng sprang i rullstolar och det gillade jag mycket. För parkerna ska såklart vara trygga och framkomliga för alla.

Stockholm Park running

I stället för medalj fick vi ett litet specialdesignat armband från Edbladhs när vi gick i mål. Om man springer alla fyra loppen får man ett ännu finare exklusivt smycke. Coolt.

Här är datum för alla fyra lopp:

  • Tisdag 21 april: Rålambshovsparken
  • Tisdag 28 april: Tantolunden, samling 200 meter söder om Zinkensdamms IP
  • Tisdag 5 maj: Vitabergsparken, samling bakom Sofia Kyrka
  • Tisdag 12 maj: Humlegården, samling vid södra delen av Parken nära Scandic Anglais.

Stockholm Park running