Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

#50-lopp nr 22: Salomon City Trail Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 22: Salomon City Trail

Publicerat: 2015-04-26   |  Hillevi Wahl

Vilken underbar dag för ett lopp! Och i vackra Stockholm. Jag har trott att Salomon City Trail var för de hårdaste och tuffaste löparna. Men nu var jag personligt inbjuden – så då vågade jag mig dit. Och det fanns rätt många som jag. Glada motionslöpare. Kul!

Först var det ett knattelopp för de minsta. Vi klappade och hejade och sedan provade jag skor. Salomon hade låneskor som man kunde springa i. Sprillans nya. Och eftersom jag gått och sneglat på ett par ett tag – men trott att jag har alldeles för breda fötter, så frågade jag lite försynt om de hade några breda.

Skor 

Jag fick prova de rosa. Snygga och sköna direkt. Men jag var ändå lite skeptisk. Man vet ju inte hur ett par skor sitter förrän man har sprungit ett lopp i dem. Gammalt djungelordspråk.

Och inte visste jag vilken form kroppen var heller. Jag visste bara att jag var på förbaskat gott humör och hittade många träningskompisar och läsare bland medlöparna. High five på det!

Jag hamnade skrämmande långt fram i vid starten men tänkte att det bara är att hålla till höger. Bara du håller till höger kommer allt att gå dig väl i livet. Ett annat gammal djungelordspråk.

Och sedan fem, fyra, tre, två, ett, noll – pang! Starten gick och alla glada kutade iväg i solskenet. Jag hade ju helt nya löparkläder från Salomon och mest nyfiken var jag på om brallorna skulle sitta där de borde eller börja glida ner i grenen. De satt där de skulle, kan jag meddela. Hela loppet. Och fick mig att känna mig snygg. Tror till och med att de hjälpte mig hålla in femkronan. Åtminstone kändes det så. Älskar!
Även vindjackan var ett stor hit. Trodde att jag skulle bli alldeles för varm i den, men den höll vinden borta och släppte samtidigt ut värme. Så den får också toppbetyg.

Loppet då? Jomen, herregud, vilket roligt lopp! Det var så mycket kringelikrokar och upp och ner för backar och så mycket vackert att titta på att jag helt glömde titta på klockan. Plötsligt hade jag sprungit tre kilometer och nästa gång hade jag sprungit två till.
I trapporna blev det lite trångt, men det såg jag bara som ett bra tillfälle att få ner pulsen. På Slottsbacken kom min favoritspringfröken Fredrik Hjorth ikapp mig och tjoade om femkronan och kontrollera andningen. Faktum är att jag sprang i alla backar utom en, den brantaste och längsta. Och det tycker jag är helt okej. Som Fredrik brukar säga: Till och med de brittiska elitsoldaterna går i uppförsbackar. Jag har ingen aning om huruvida det stämmer, men det låter bra.

Uppe på Söders höjder var utsikten magnifik och en sådan här dag kan man bara älska Stockholm, med sitt glittrande vatten och vackra Riddarholmen, Gamla stan, Söders kullerstensgator och Kungsträdgården med sina blommande körsbärsträd.

Och skorna, de hade ett helt makalöst grepp! Både på lera, kullerstenar, grus och berg. Jag är på riktigt imponerad. Stötdämningen var också den bästa jag varit med om. Så dessa måste jag bara ha! Citytrailskor de lux!

Efter sju kilometer lyckades jag dessutom spurta in i mål och är sjukt nöjd med mig själv och loppet. Eller som många människor runt omkring mig utbrast efter loppet: Shit, va kul!
Exakt så. Tack Salomon City Trail, det gjorde ni fantastiskt bra. Och alla vi som sprang också.

Mål