Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Hillevi Wahl vårruset i Växjö Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 25: Vårruset Växjö

Publicerat: 2015-05-06   |  Hillevi Wahl

Växjö bjöd på strålande sol i dag! Och jag tror vi alla sken ikapp med solen. Både arrangörer och löpare. Jag hann prata en sväng i P4 Radio Kronoberg inför loppet och reportern Per Brolléus berättade att han minsann också hade sprungit Vårruset, utklädd till kvinna i klänning.
”Det var ju jättdumt, vilken kvinna springer ett lopp i klänning?”
Nej, det har jag faktiskt aldrig sett. Men löparkjol börjar bli populärt.
Växjö var mitt tjugofemte lopp, jag har alltså nått halvvägs på min #50-lopp-utmaning och jag brukar säga att man ska highfivea sig själv när man kommit till hälften av loppen, så high five på den!

Start och mål var vid idylliska parken vid Strandbjörkshallen och banan gick runt Växjösjön. I vattnet låg en discokula och det var verkligen discostämning vid uppvärmningen. Många kom till Vardagspuls och Springtimes tält och ville tävla om de fantastiska träningresorna till Portugal. En hel del tittare kom också och sa att de älskar Vardagspuls på TV4. Roligt!

Loppet gick förvånansvärt lätt även i dag och jag putsade ytterligare trettio sekunder på femkilometerstiden.
”Du ser ju helt oberörd ut efter varje lopp”, sa Blossom Tainton när jag kom upp på scen.
Det har hon säkert rätt i. Alla militärträningspass, all trailrunning och allt afrodansande i Portugal måste nog ändå ha gjort susen. Det känns som om jag har en bra grund att springa på. Det enda som börjar kännas lite segt är stämbanden! De har tagit lite stryk av allt pratande och peppande. Den muskeln kanske man också borde öva upp om man ska stå och överrösta discomusiken på fjorton Vårrus.

Det gick också himla bra för Vardagspuls startplatsvinnare. Jag råkar säga fel i filmen när jag pratar om Susanne. Hon vann en startplats och inget annat. Tack Växjö! Det gjorde ni bra. Nu tar vi med oss solen till Jönköping!