Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Vårruset Stockholm dag 2 Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 32: Vårruset Stockholm dag 2

Publicerat: 2015-05-26   |  Hillevi Wahl

Det blev personbästa i Stockholm på Vårruset dag 2! Kroppen är så fantastiskt och jag börjar inse att det där gamla talesättet stämmer: Man blir bra på det man tränar.

För trots tokförkylning och att jag var trött som en zombie (ingen feber dock och inte ont i halsen, så det var bara tjockt i huvudet) så levererade kroppen från tårna och uppåt. 5,37 är mitt nya PB på kilometern. Och då tog jag det ändå förkylningslugnt. Det finns alltså säkert rätt mycket mer att ge om jag vill någon gång. Och det vill jag säkert. Om jag känner mig själv rätt.

Så lopp nr 32 blev väldigt roligt på många sätt. Extra kul är det att vara i Stockholm där så många vänner och bekanta dök upp. I dag kom två #teamNMT med mina militärträningskompisar och sprang tillsammans. Jag hittade dem vid picknicken efteråt och de var så glada och nöjda.

Loppet var såklart samma som i går, på gamla kungliga jaktmarker med lummig grönska och vackra hus. Lite kor och hästar som betade vid sidan om oss springglada. Två välplacerade vattenkontroller och minst två rockgäng som peppade på vägen. Just detta att man springer samma runda fortare andra gången är tydligen också ett fenomen som sitter i hjärnan, säger min springfröken Fredrik. Testa får ni se, det funkar så. Första gången behöver hjärnan kalibrera hela banan. Andra gången så går det på autopilot och då kan man satsa mer med benen och kroppen.

Jag upphör aldrig att förvånas över hjärnans och kroppens samspel.
Även i dag kom många fram och ville tacka för krönikor och blogginlägg och böcker. Jag blir så himla glad varje gång. Flera tipsade om roliga lopp också. Tack! Jättekul. Fortsätt gärna med det!
Tiden i mål blev alltså i dag rekorderliga 28.06. Nu ska jag snyta mig och sova lite – så jag är redo för Uppsala i morgon. Ses vi där?