Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

#50-lopp nr 33: Vårruset Uppsala Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 33: Vårruset Uppsala

Publicerat: 2015-05-27   |  Hillevi Wahl

Vårruset i Uppsala blev en väldig kontrast till Stockholmsloppen. I Stockholm var det närmare 14 000 som tävlade varje dag – i Uppsala bara drygt 2 000. Men vilken härlig dag det blev!

För första gången kunde vi sitta och sola i solstolarna i Springtimetältet medan vi väntade på de tävlande. Och vilken skön familjär stämning det blev när det inte var så himla mycket folk. Allt blev tajtare och närmare. Sponsorskillarna spelade fotboll med varandra, tjejerna dansade och alla minglade runt. Även möten med löparna i tälten blev lugnare, inte så mycket säljsnack utan mer mänskliga djupare ämnen. Jag pratade mycket om barnfetma med många mammor – speciellt intressant just nu eftersom det är veckans tema i Vardagspuls i TV4.
Malin Agn, grundare av Sundare Barn, som var med och pratade om just detta i Vardagspuls tidigare i veckan, kom fram och pratade en stund. Jättekul! Och en stor eloge till allt det viktiga jobb som hon gör.

Malin Agn, grundare av Sundare Barn

Själva loppet och banan gick genom delar av Ulleråker med kuckelikuande tuppar och skuttande harar och grönskande ängar och tillbaka längs Fyrisån mot mål. Mycket vackert och vi fick lyssna till ett sprudlande fågelliv.
Men till skillnad från i går när jag satte personligt rekord så hade jag jätteproblem med astman, det var förmodligen den fuktiga varma luften som ställde till det. Jag fick stanna tre gånger och inhalera astmamedicin. Men det gjorde inte så mycket – då fick jag en chans att ta finfina bilder och filmklipp.