Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

#50-lopp nr 36: Vårruset Sundsvall Bild: Hillevi Wahl

#50-lopp nr 36: Vårruset Sundsvall

Publicerat: 2015-06-03   |  Hillevi Wahl

Jag säger bara en sak: Charlotte Kalla! Denna gigant! Jag blev totalt starstruck när jag såg henne i första ledet vid starten. Det var jag inte ensam om. Den där kvinnan kan lysa upp en hel stad med sitt generösa leende.
Och det behövdes här i Sundsvall. För självklart var det halv storm och tälten blåste över området och det ösregnade och åskande – bara några timmar innan start. Tack och lov fick vi hjälp att surra fast tältet med heavy duty cirkustältpinnar. Sedan stod det så stadigt så ett femtiotal vårrusiga kvinnor fick plats att ta skydd undan regnet som bara öste ner.
Strax innan start slutade det dock regna – och det tackar vi de högre makterna och Charlotte Kallas varma leende för.
Hon sprang iväg som ett jehu i starten och det var jubel bland alla tusen deltagare – för det gör något och berör något ända in i hjärteroten när man möter kanske Sveriges mesta idrottshjälte genom tiderna.
Jag säger bara det.

#50-lopp nr 36: Vårruset Sundsvall

Och Charlotte hade säkert inte något som helst problem i banan i dag, men det hade jag. Åskvädret, fukten och värmen är ingen bra kombo för en förkyld astmatiker. Å andra sidan flyttar de flesta på sig när de hör en rosslande astmatiker komma ångandes i vänsterfilen. Lägg till lite rejäla uppförsbackar på det så har ni kanske Vårrusets tuffaste lopp för mig. Men det gjorde liksom ingenting ändå. För jag slog personbästa i går och solen sken och jag är så jädrans stolt över mig själv, för att jag gör det här, att jag nu har sprungit 36 lopp och går från klarhet till klarhet.
Och vem träffar jag när jag frustar in i mål – om inte Charlotte Kalla! Jag hoppade upp och ner som en guttaperkaboll av lycka och frågade om jag fick ta en selfie. Det fick jag. Har ni sett en saligare snart 50-åring? Nej, tänkte väl det. Hur det gick för Charlotte, då? Hon vann såklart. Såklart! Och yabbadabbadoooo vad lycklig jag är över att få ha stått så här nära denna krigare.
”Ska du vila något i sommar?” frågade Blossom när Charlotte var på scen.
”Nä, jag har redan vilat!”, svarade Charlotte. Nu var det hårdträning som gällde. Hela sommaren.
När jag blir stor ska jag bli som Charlotte Kalla. Bara så ni vet.