Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Vardagspulsgänget har äntligen landat i Portugal och passade på att ta en gruppbild nere på den fantastiska stranden. Bild: Hillevi Wahl

Äntligen har vi landat i Portugal!

Publicerat: 2015-10-11   |  Hillevi Wahl

Vi landade redan i går kväll och blev välkomnad av ett skyfall. Det ösregnade! Det regnade på tvären! Jag tror att vi allihop blev lite nervösa, tänk om det skulle vara så här hela veckan…
Men i morse vaknade vi till en strålande morgon och började dagen med en morgonjogg längs stranden. Helt ljuvligt! Nu är det på riktigt. Tjejerna från Vardagspuls har redan hunnit lära känna varandra och det är så många härliga skratt och livsberättelser vi får ta del av.
”Det är märkligt hur det känns som om vi har varit kompisar länge, fast vi nyss har träffats”, som My sa. Alla tar så väl hand om varandra och jag tror det är en extra trygghet att tillhöra Vardagspulsgänget. Vi kan snacka om allt.
När jag berättade för Raija att min dotter var lite ledsen över att jag var bortrest och saknade mig jättejättemycket, så berättade Raija om när hennes som var ensam hemma när han var elva år. Hon skulle vara bortrest i jobbet och hade försökt få honom att vilja vara hos någon annan. Men han ville verkligen bo hemma, själv, och hon fick ordna därefter.
”Då skrev jag brev till honom, som han fick av mina väninnor som gav dem till honom. Ett varje dag. Då fick han något fysiskt att hålla i. Ett telefonsamtal försvinner ju när man lägger på luren”, sa hon.
Självklart hade hon gjort matlådor också, men just det där med breven var viktigt.
Så det ska jag göra till min dotter också. Jag ska skriva brev som hennes pappa får printa ut. Med bilder och allt.
Älskar det här gänget! Och Raija är guld! Jag kommer säkert att berätta mer om henne.
I dag kommer vi att ha fullt upp det afrodans och löpträning och stavgång och yoga och soma move och dessutom ska Kristin Kaspersen föreläsa om sin träningsresa, den inre och den yttre. Spännande!

Men nu ska vi filmas för Vardagspuls i TV4. Vi ska skicka hem en hälsning som ska sändas på måndag kväll. Så missa inte det! Och för er som inte vet hur det går till bakom kulisserna, så kan jag tala om att vi fick filma samma sekvens sex gånger!
”Det var ju som ett träningspass bara det här!”, sa Raija.