Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Kontrollerna på AIM Challenge finns på de mest omöjliga platserna. Det gäller att våga testa sina gränser för att nå dem Bild: AIM CHALLENGE

Bara 11 dagar kvar till AIM Challenge!

Publicerat: 2016-07-26   |  Hillevi Wahl

Hur gick det till? Vart tog alla dagar vägen? Inte minst alla träningsdagar som vi skulle ha för att toppa formen, till det här roliga loppet, AIM Challenge.

Nu vet jag inte alls vilken form vi är i. Jag springer ju min runstreak varje dag. Vilket kanske är bra. Eller dåligt. Tänk om jag tröttar ut kroppen.
Och Gunnar? Som brukar cykla till och från jobbet varje dag – nu på semestern tror jag att han har cyklat tre gånger. Även löpandet haltar lite.

Gunnar, vilken form är du i?
”Lite småskadad, jag har en stortå som är svullen. Jag vet inte vad jag har gjort, om jag har slagit i den, eller vad jag har gjort. Men vi såg ju i Skåne, när vi sprang Österlen Green Run, att den åtminstone är springbar.”

Men konditionsmässigt, kommer du att orka cykla, springa och klättra i sex timmar i Lindvallen?
”Oh ja! Jag kan ju få till det när det gäller. Det är mest värmen som jag är lite orolig över. Vi får ladda ordentligt med vatten. Men det kommer att vara väldigt varierat, både i terrängen och i vad man gör, springer och cyklar och simmar – det passar mig bra.”

Ja, på något sätt ska vi väl klara oss runt. Dessutom kommer vi att få toppencoachning under veckan innan, när vi ska köra en äventyrsträningsvecka för hela familjen i Lindvallen och Sälen med Springtime Travel. Det ska bli så otroligt spännande och kul och jag kommer såklart både blogga och sända lajv från facebook och instagram. Så häng med!

Här kan du läsa mer om Training Camp Sälen.