Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Derya Bild: Hillevi Wahl

Derya vill inspirera andra tjejer att våga

Publicerat: 2015-10-18   |  Hillevi Wahl

Vårruset var faktiskt Derya Aktas första lopp!
”Jag kände mig så stolt när jag lyckades med det”.

Derya är en så vacker människa. En ung tjej med många djupa tankar. Kanske har det präglat henne att hon fick psoariasis som barn. Över hårbotten och periodvis över hela kroppen. Utslagen triggas igång av stress. Vilket inte blir bättre av omgivningens okunskap.
”När jag var sexton, i den känsliga åldern, och skulle gå och simma, så evakuerades hela simhallen när jag kom dit. ”
”En annan gång hade jag bestämt att i dag ska jag vara modig och ha linne på mig. Då kom rektorn och sa högt så alla hörde: Vad är det där! Är det inte smittsamt! Jag blev så ledsen.”

Du vill gärna prata om det här för att hjälpa andra unga?
”Ja, jag vill inspirera andra och säga att det kan bli bättre. Att träning hjälper, att man håller modet uppe med träning. För mig har yogan hjälpt mycket, den hjälper mig att kontrollera mina tankar och känslor och stressa av.

Har utslagen blivit bättre i solen?
”Min hud har blivit bra. Jag kom hit med stora blödande plack. Nu är det rent och fint, titta. Nu kan jag åka hem och börja med min nya medicin. Jag är så himla glad.”

Hur känner du dig nu, såhär i slutet av veckan?
”Jag känner mig väldigt stark, superstark i varje del av min kropp. Jag ser verkligen fram emot att komma hem och fortsätta träna crossfit och springa oftare.”
”I själen har jag väldigt mycket känslor. Strax innan jag åkte på den här resan gick min vän bort. När jag kommer hem väntar begravningen. Det känns tungt. Jag har tänkt på min vän varje dag och hoppas han har det bra där han är nu.”

Har du fått med dig några nya tankar hem från föreläsningarna eller träningsinstruktörerna?
”Ja massor! Jag har fått helt andra sätt att tänka kring motivation, att jag inte behöver jämföra mig med andra. För det behöver man inte. Och så ska jag våga visa mer känslor. Jag har lite svårt för det.”