Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

IcebugXperience Bild: Hillevi Wahl

Glamping är det nya svarta!

Publicerat: 2015-09-17   |  Hillevi Wahl

Jag har testat på en rätt ny företeelse. Glamping! Camping med glamour. Det var en löpartävlings-tredagars-upplevelse som heter IcebugXperience. Jag skulle springa sju och en halv mil på tre dagar med tvåhundra andra springtokiga från hela världen.

Och då menar jag verkligen hela världen. Det kom folk ända ifrån Kanada och Nya Zeeland för att springa i Sveriges vackraste mest krävande natur. Och medan jag kutade omkring på de hala klipporna och kastade mig halvt skräckslaget över ravinerna så fick barnen vara på Äventyrscamp i Ramsvik. De fick testa allt från geocaching och hummerfiske till att ha lopp, paddla kanot och mata månvargar i djurparken Nordens ark.
Så långt var kanske inget jättemärkvärdigt. Men vi bodde på Ramsviks Camping och maten var makalöst god. Sådär så man blev helt salig. Femstjärnig.
”Ja, det blev så när vi bytte till ekologiskt och närproducerat och närodlat. Då blev det så här fantastiskt bra”, berättar Jonas Svengård.
Jag blev imponerad. Helhetstänket är totalt. Arrangörerna lockar hit hela världen, med vacker natur, härliga äventyr och sjukt god mat.
Glamping. Roligt ord. Jag är egentligen inte någon campingmänniska. Men stugbyn har utsikt över vattnet och bara att vakna och ta en kopp kaffe med den utsikten och det ljuset var magiskt. Vi fick bo i en femmannatrailer till barnens stora förtjusning. Tre rum, kök och badrum med dusch i en liten husvagn! Och vet ni vad – vi slapp städa! Haleluja. Det är vad en utsjasad trebarnsmamma kallar glamour.
Nioårige Movitz diggade trailerlivet direkt.
”Mamma när jag flyttar hemifrån så kan det här vara ett perfekt första boende!”
Haha. Hoppas den femstjärniga maten ingår då.

Mat