Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Grattis Bonnie och Hanna – ni vann NMT-camp! Bild: Bonnie Friedh Möller och Hanna Kastås

Grattis Bonnie och Hanna – ni vann NMT-camp!

Publicerat: 2015-12-15   |  Hillevi Wahl

Nu är tävlingen om att vinna ett rookiecamp, och komma i sitt livs form med Nordic Military Training, avgjord.

Vinnare av första priset, ett rookiecamp för två personer, är Bonnie Friedh Möller.
”Jag vill testa NMT för att det vore superkul att prova något nytt, jag är superdålig på att få träningsrutin och behöver folk som kan boosta mig. Dessutom behöver min slalomrumpa en utmaning inför Vårruset”, skriver Bonnie i sin motivering.
Härligt, Bonnie, då har du kommit helt rätt.

Vinnare av ett andra specialpris – tack NMT – ett tre månaders camp, är Hanna Kastås:
”Jag har tränat mer i år än vad jag gjort de senaste tio åren tillsammans. Jag har blivit piggare, gladare, hårdare, snabbare och framförallt starkare – och jag älskar det! Jag har fått ett litet smakprov på hur jag och min kropp kan förändras och jag vill ha mer! Jag skulle gärna träna tillsammans med andra, inte bara köra mina ensam-pass och har länge sneglat på NMT-träning men inte vetat om jag fixar det. Kanske är det dags att våga nu?”, skriver Hanna.
Ja, Hanna, nu är det dags. NMT kommer garanterat att utmana dig, på vilken nivå du än befinner dig i träningen. Det är den tuffaste träning du någonsin älskat. Välkommen!

Det ska bli så roligt att följa Bonnies och Hannas kroppsliga och mentala resa med NMT. Här på bloggen kommer ni att få läsa små rapporter och miniintervjuer med dem under campets gång. Missa inte det! Nu blir det roligt på allvar.