Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Grattis Mie och Jenny, ni vann trailträning! Bild:

Grattis Mie och Jenny, ni vann trailträning!

Publicerat: 2015-12-21   |  Hillevi Wahl

Oj, vad ni var många som ville lära er springa trail med Team Nordic Trail. Vad kul!
De lyckliga vinnarna till presentkort på 3 månaders gratis träning med TNT är Jenny Maaruf och Mie Åstrand.

”Redan i våras ville jag springa med Miranda, men in i det sista velade jag, för det lät så läskigt”, skriver Jenny i sitt långa mail. ”Men så dyker denna tävling upp och jag känner att NU vågar jag! NU vill jag kasta mig rakt ut i skogen med Miranda i spetsen!”

Hurra! Jag älskar det där, när människor plötsligt känner att nu vågar jag. Nu! 

Och Jenny kommer rätt snart att märka att trail inte är särskilt läskigt alls. Bara härligt och barnsligt roligt.

Vinnare nummer två är Mie Åstrand som rimmade:
TNT
Jag vill hänga me’
Uteträning är min favorit
men löpningen går skit
Tittar suktande på era trailresor till Mont Blanc och Chamonix
men törs inte hänga med och bli vi
Skulle kännas bra att få träna lite trail
så jag slipper känna mig som en fail

Jag fattar precis, Mie! Sådär kände jag mig också innan jag började springa med Team Nordic Trail. Löpningen var alltid min akilleshäl. Så jag unnar dig verkligen de här tre månaderna – du kommer snart att känna dig som en ”success”.
Och jag hoppas att du redan 2016 vågar göra slag i saken och åka på de där härliga löparresorna! Because you´re worth it!

Tack alla ni andra som tävlade!
Vill ni läsa mer om Team Nordic Trail och deras träning och resor 2016 kan ni klicka här:
https://www.teamnordictrail.se