Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

Härlig nystart med militärträning Bild: Nordic Military Training

Härlig nystart med militärträning

Publicerat: 2016-01-23   |  Hillevi Wahl

Så vansinnigt roligt det var att köra militärträning igen. I går var det ett stort prova-på-pass i Lill-jansskogen i Stockholm. Då är det extra kul att vara med, extra lekfullt, extra mycket prova-på-allt.
Ett tjugotal nya hade kommit till Östermalms IP. På något sätt blir det att se sig själv igen, när man möter de nya. Åtminstone för mig. Jag minns hur nervös jag var, för att inte säga fullkomligt livrädd. Men också förväntansfull: Tänk om detta faktiskt skulle kunna funka på en så kroppsligt misslyckad människa som jag?
För så var det.
När jag kom till NMT-prova-på-passet för fem år sedan, så hade jag inte mycket hopp om min egen kropp. Det är svårt att fatta i dag, när jag kan träna fem dagar i veckan och inspirera andra genom min egen story. Kunde jag förändra mitt liv när jag var 45, så kan du. Kan jag, så kan alla.
Jag vet inte hur det var med alla nya som kom i går, om de ville förändra sina liv eller bara träna i naturen och ha kul.
Egentligen har det ingen betydelse i vilken ände man börjar. Bara man börjar.
NMT-säsongen började med 75 minuter träningsglädje där vi fick åka på mage som sälar, boxas, brottas, springa, hoppa, åla, krypa, dansa och inte minst arbeta med starkt teamwork. Jag påmindes också om hur tuff träning det är – tempot är hela tiden högt. Men alla klarar av det, med glada skratt och massor av pepp – och alla kör i sin egen takt.
I morgon söndag blir det stort prova-på-pass i Tantolunden/Zinkensdam. Jag längtar redan.