Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl bloggar om ett aktivt liv
Hillevi Wahl

Hillevi Wahl är journalist, författare, föreläsare, hälsoinspiratör – och tokig i att träna. Men innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls.

PT-Alexandra höll ett bra tempo. Och höll dessutom ett vakande öga över oss. Bra! Bild: Elliot Wahl

Hillevi testar: Stark och glad

Publicerat: 2015-09-30   |  Hillevi Wahl

Ibland hinner man inte gå på sin vanliga träning. Just nu är mitt livspussel så trassligt så jag inte hinner till Östermalms IP för att militärträna med mina kompisar. Men det behöver inte betyda att man inte tränar alls.
Jag såg ett upprop på facebook om att det fanns utomhusträning på Kungsholmen, i Rålambshovsparken, fem minuter ifrån mitt hem. Fem minuter! Utomhusträning! Då finns det liksom inga ursäkter längre.
Gruppen kallade sig Stark och glad, vilket bara det är ett skönt namn, så jag mailade och frågade PT Alexandra om jag fick testa.
Det fick jag.
Samlingen var under bron i Rålambshovsparken. Några hade tränat tidigare, men säkert halva gruppen var nya, som jag. Ålderspannet var från 30-70 år och jag skulle säga att det var folk som brukar träna ungefär två gånger i veckan som kom.

Vi började med att springa ett varv runt grönytorna för att värma upp. Jag hade på mig en alldeles för varm tröja. Man blev varm direkt. T-shirt hade räckt bra.

Sedan var det två pass om fem-sex övningar vid vattnet. Det var en otroligt vacker kväll och gräset var fräscht. Vi gjorde olika varianter på benböj, armhävningar med high five, situps med high five, krabbgång och ormen. Ormen var en ny bekantskap. Man skulle ligga på mage, lyfta ben och huvud och rulla runt och ömsom göra crunches, ömsom rygglyft. Svårare rent koreografiskt än man tror.
Mellan varje övning skulle vi jobba i par och hålla varandra om höfterna medan den andra försökte rusa framåt med höga knän. I andra passet började övningarna kännas rejält i mage, armar och lår.

Eftersom vi var runt femton i gruppen, så hade Alexandra stenkoll på oss, och kunde se till att vi gjorde övningarna rätt. Hon peppade och var glad. En genomsnäll och trygg människa.
På slutet skulle vi göra tjurrusningar från olika sittande och liggande ställningar. Det var inga långa sträckor, men roligt att försöka trassla sig upp från blundande yogaställning exempelvis. Jag kommer absolut att komma tillbaka. Det här var roligt!

Namn: Stark och glad
Plats: Rålambshovsparken, samling under skatebron
Tid: Tisdagar och torsdagar kl 18.00
Miljö: Underbart vackert, vid Mälaren
Toalett: Nej
Förvaring: Alexandra har en väska som hon bär med sig för överdragskläder och vattenflaskor.
Pris: Drop-in 200 kr per gång. Eller 6 veckor för 1200 kr
Hemsida: starkochglad.nu
Betyg: Fyra high five